FAQs

Kan de gratis training ook in-company gegeven worden?

Ja, dat kan. Vanaf 4 deelnemers kom ik, in overleg, ook op locatie. Neem contact met me op om deze mogelijkheid te bespreken.

Wat is de maximale groepsgrootte voor de gratis training?

De maximale groepsgrootte is 8 deelnemers.

Waar en wanneer wordt deze training gegeven?

Deze training wordt om de maand gegeven via open inschrijving, op een locatie in Linne (bij Roermond), of (bij 8 deelnemers) in-company of op een locatie naar keuze (dit laatste kan wel de bijdrage voor de trainingslocatie beïnvloeden). In mijn gratis nieuwsbrief staat de eerstvolgende training vermeld. Bellen of mailen kan ook, ik geef binnen 24 uur antwoord!

Ik zie dat de trainingen met open inschrijving altijd op zaterdag zijn. Kan het ook op een doordeweekse dag?

Ja, dat kan. Bij minimaal 4 deelnemers is het mogelijk om op een andere dag en op een andere locatie te trainen. Het kan wel zijn dat ik dan extra reis- of verblijfkosten moet doorberekenen.

Waar kan ik me aanmelden voor T-Coaching?

Voor T-Coaching kun je je aanmelden via monique@t-training-coaching.nl.

Wij willen méér dan alleen de introductietraining. Kan dat?

Jazeker, dat kan! Sterker nog, dat beveel ik van harte aan. De introductietraining staat voor kennismaken met verbindend leiderschap, wat natuurlijk moeilijk in 1 dag te vangen is. Een andere optie, die ik ook al gedaan heb, is om het op te delen in 2 of 3 dagen. Daarbij is er ruimte voor meer diepgang en meer ruimte om eigen situaties in te brengen en uit te werken, zodat je daar op maandag direct mee aan de slag kan.

Verder zijn er vanaf september 2016 verschillende workshops uit de blokken Verbindend Leiderschap (die samen een 5 maanden training vormen), die dieper ingaan op de uitdagingen, de vereiste vaardigheden en de dagelijkse praktijk van Verbindend Leiderschap.

Bel of mail me voor meer informatie!

Ik kom niet uit de Kinderopvang maar wil toch graag deelnemen. Kan dat?

Ja, dat kan. Als je uit het onderwijs of de zorg komt dan zal het programma waarschijnlijk ook bij jou passen. Bel of mail me even, dan kunnen we samen kijken of en hoe we jouw leervragen kunnen inpassen in het programma.