Referenties

VERBINDEN EN VERANDEREN:

Een hele fijne vervolgtraining die me veel inzicht heeft gegeven en waarvan ik veel heb geleerd. Fijne afwisseling in theorie en praktijk/ oefenopdrachten. Ik raad iedereen deze training aan!
Esther van de Ven

TEAMCOACH bij Korein Kinderplein

Ik vind het fijn om zo direct toepasbare informatie te krijgen. Het sluit aan bij mijn doorgroeimogelijkheden. Je krijgt inzicht in je eigen motivatie en de training levert inzicht in je eigen handelen.
Koos Minten

TEAMCOACH bij Korein Kinderplein

Erg leuke, duidelijke training die aanzet tot nadenken. Geeft handvatten en informatie, wat echt te gebruiken is in de praktijk. Zeer leerzaam en kundig!
Daphne Linssen

TEAMCOACH bij Korein Kinderplein

Na de eerste training (Verbindend Leiderschap) was dit een mooie aanvulling en een goed vervolg. Ik vond de 2 sessies erg inspirerend en heb er goede leermomenten aan gehad.
Monique Brouwers

TEAMCOACH bij Korein Kinderplein

Praktische en betekenisvolle training met ruimte voor interactie en voorbeelden!
Monique Cocu

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Verdieping vinden in je functie samen met anderen in een veilige omgeving.
Enneke van Kessel

TEAMCOACH bij Korein Kinderplein

Ik vond ook deze vervolgtraining “Verbinden en Veranderen” zeer prettig! Binnen een fijne groep en van een warme trainer veel inzichten krijgen in jouw manier van leidinggeven en communiceren. Er wordt gewerkt met verschillende werkvormen. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en inspiratie om verder te groeien in mijn functie.
Marleen Vromans

TEAMCOACH bij Korein Kinderplein

Je bent een fijne trainer, invoelend, warm, betrokken.
Erna Kreijveld

TEAMCOACH bij Korein Kinderplein

Een “persoonlijke” manier van training geven! Warm en open voor vragen en suggesties. Er wordt geluisterd en ingespeeld op vragen van de groep. Oprechte betrokkenheid!
Anja Kusters

GEBIEDSMANAGER bij Korein Kindeplein

Warme persoonlijkheid met persoonlijke benadering, met ruimte voor eigen inbreng. Monique is betrokken en staat open voor feedback en doet daar iets mee om de kwaliteit van de training steeds verder te verbeteren.
Svetlana Trifkovic-Ozoja

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Het waren weer twee inspirerende en afwisselende dagen tijdens de training Verbinden en Veranderen! Door een afwisselend programma van theorie en oefenen in de praktijk ben ik zelf weer tot inzichten gekomen die ik in de praktijk kan toepassen.
Elke Pijnenburg

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Monique Wiggers geeft deze cursus op een zeer ontspannen manier. Waarbij veel ruimte is voor interactie en communiceren een belangrijk gespreksonderwerp blijft.
Diana Bouwmans

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Als ik deze training in 1 woord mag omschrijven: “Geweldig”. Ik heb van alle 4 de dagen genoten en vooral veel geleerd! Ik neem mee naar mijn werkveld:

  1. Altijd de bedoeling op nummer 1 !
  2. Stem je manier van leidinggeven af op de situatie!
  3. Luister om te willen begrijpen!

De trainingen waren gevarieerd van filmpjes-interacties-rollenspellen-theorie en vooral veel doen! Kortom 4 zeer leerzame en gezellige dagen.

Sefika Koca

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Monique heb ik mogen ontmoeten tijdens de training Verbindend Leiderschap. Ik heb haar leren kennen als een prettige gesprekspartner en zeer betrokken trainer. Ze maakt verbinding met de praktijk, maakt tijd en ruimte voor individu en de groep.  Ik vond het fijn om deelgenoot te zijn van een groep mooie en inspirerende mensen. Doordat er veel interactie is heb ik ook van hen geleerd. Ik ben dankbaar voor de getoonde openheid en kwetsbaarheid. Daardoor kon ik mij verbinden en verplaatsen in hen. Dat is wat Monique haar training voor mij waardevol maakt. Monique maakt verbinding met de mens achter de praktijk , toont oprecht interesse en neemt iedereen serieus. Tijdens de training is er veel aandacht voor theorie, maar de praktische workshops zorgen voor de meeste inzichten, en maken de vertaling naar werkvloer en handelen. Overall maakt het dat ik mooie inzichten heb gekregen. Monique heeft mij de 3 V’s laten ervaren, waardoor ik tot de 3 E’s kon komen. De bedoeling neem ik mee.  Als ik je nieuwsgierig heb gemaakt door wat ik ervaren heb, dan is dat mijn bedoeling.  Een aanbeveling dus.
Nancy Hoens

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Ik ben vorig jaar gestart met Verbindend Leiderschap. Een training waarbij afgestemd wordt op de vraag van de deelnemers om meer verbinding en eigenaarschap te krijgen in je team, en wat jouw rol daarin is. En dat die rol ook per individu moet worden afgestemd. Een leerzame training met veel interactie en afwisseling in het programma. Afgelopen weken hierop het vervolg gevolgd in Verbinden en Veranderen. Een mooie verdiepingsslag op de eerdere training, met wederom veel afstemming op de leervragen van de deelnemers. , waar je ook intensief mee gaat oefenen om vaardigheden uit te proberen en waarbij je tips krijgt van mede-deelnemers en de trainer.  Je gaat met nieuwe handvatten de deur uit om verder mee te oefenen.
Ingrid Ragas

GEBIEDSMANAGER bij Korein Kinderplein

Een perfecte training waar je veel over jezelf leert. Wie ben je , welke vaardigheden beheers je? Wat zijn je valkuilen en wat heb je nodig om samen met je medewerkers tot het doel te komen? Mooie inzichten mogen ontvangen en vaardigheden mogen oefenen. Zeker een aanrader!
Diana Bogaars- van den Borne

TEAMCOACH bij Korein Kinderplein

Wat veel indruk heeft gemaakt is bewust te zijn waarom we dingen/zaken doen binnen de organisatie. Wat is het nut en het belang ervan? Ik merk dat ik vaak dingen doe en opvolg “omdat het moet”. Maar van wie moet het? En moet het echt? Wat is het doel erachter van wat ik moet doen? Hier ben ik tijdens de training heel bewust van geworden. Ik stel mezelf hulpvragen of het moet/ van belang is.
Marjon van Baest

GEBIEDSMANAGER bij Korein Kinderplein

Het waren 4 ontzettend fijne en leerzame dagen. Monique zorgt ervoor dat je jezelf mag en kunt zijn. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen in hoe ik mijn functie als teamleider goed kan uitvoeren. Dankjewel!
Carmen Hendriks

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Monique is een spontane trainer die haar trainingen boeiend kan houden zodat je niet afhaakt en zeker bij de les blijft.
Mbarka Abazar

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein Fijn om tijdens de training iedereen weer bewust te maken van de bedoeling: waar doen we het eigenlijk allemaal voor. De humoristische wijze waarop dit aan bod is gekomen maakt dat men er nog lang over zal spreken. Ik in ieder geval!
Silvia Morjaan

Super veel van geleerd, herkenbare situaties, goede praktijkoefeningen. Een aanrader!
Diana de Vries

Gebiedsmanager bij Korein Kinderplein

Je enthousiasme en kennis van het werkveld laat zien dat je een gepaste training op maat kunt aanbieden. Je hebt oog en oor voor wat de cursisten willen leren. Stemt daar je training extra op af. Deels is de training erop ingericht om mensen uit hun comfortzone te halen om zo in ontwikkeling te brengen. Wat ik anders doe na deze training is dat ik steeds terug ga naar de bedoeling en bewuster gebruik ga maken van de tools die me zijn aangereikt. Meerwaarde voor mij is ook om in een veilige setting om uit je comfortzone te komen en de intervisie, het sparren omtrent je functie en werkveld. Dat maakt dat de training zowel geschikt is voor verder gevorderde mensen als pas beginnende mensen. Maar je moet het wel durven!
Astrid van Duijnhoven

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Veel bedrijven hebben te maken met veranderingen, zo ook in de Kinderopvang. We zijn voortdurend bezig om ons product te verbeteren. De rol van manager vraagt ook iets anders in deze tijd. We kijken anders naar kinderen, hun leefomgeving en de rol van ouders. Aan de basis van dit alles staan onze Pedagogisch Medewerkers en ook die vragen andere aansturing. Ik ben me daar heel erg van bewust en vraagt dit alles ook iets van mijn rol en mijn persoonlijke ontwikkeling. Deze training kwam op het goede moment en ik vond wat ik nodig had. De kracht van Monique ligt zeker in het op maat maken van de training. Wat hebben de leidinggevenden binnen Korein Kinderplein nu nodig? De sfeer binnen de training is veilig, je krijgt ruimte en niets is fout. Een prima omgeving om te werken aan je eigen doelen en ontwikkeling.
Dianne Splinter- de Puit

GEBIEDSMANAGER bij Korein Kinderplein

VERBINDEND LEIDERSCHAP:

Verbindend Leiderschap gaf mij veel inzichten in mijzelf en mijn manier van leidinggeven. Ook heb ik er veel van geleerd, hoe iets anders kan/ wordt door een andere rol in te nemen. De manier van deze training was erg fijn; praktijk en theorie wisselen elkaar af en iedereen wordt erbij betrokken op zijn/haar manier. De trainer is duidelijk, staat open voor invulling vanuit de deelnemers, is rustig en betrekt iedereen erbij op een uitdagende maar veilige manier. Ook bewaakt de trainer de tijd op een prettige manier. Hele fijne, leerzame cursus. Een echte aanrader!
Esther van de Ven

TEAMCOACH bij Korein Kinderplein

Verbindend Leiderschap. Gezamenlijk een doel stellen en nastreven. Hoe krijg je handvatten om hiermee om te gaan terwijl je een andere positie hebt in de organisatie. Stel je gelijkwaardig op maar houd je verantwoordelijkheid. Zie je eigen beperkingen maar ook je mogelijkheden. Dit is een mooie training om de theorie en praktijk te verbinden. Zeker een aanrader.
Koos Minten

TEAMCOACH bij Korein Kinderplein

Een leerzame training met veel bewustwording. Fijn om te zien, leren, meemaken en oefenen van gesprekken. Je leert omgaan met actie en reactie, op welke manier je een gesprek in kan gaan, wat je wil bereiken en wat dan effectief is. Een echte hulp voor de praktijk, heel herkenbaar en toepasbaar!
Daphne Linssen

Teamcoach bij Korein Kinderplein

Met een fijne groep mensen twee interessante trainingsdagen gehad. Fijne ondersteuning daarin ontvangen van Monique. Ze weet een prettige en fijne sfeer te creëren. De kracht zit wat mij betreft vooral in het oefenen met situaties uit de praktijk.
Simone van de Loo

GEBIEDSMANAGER bij Korein Kinderplein

Heldere, duidelijke training waar je direct mee aan de slag kan in je eigen werkveld. Als vrij nieuwe teamcoach veel geleerd van Monique en mede-cursisten. Veel ruimte voor eigen inbreng. Prettige trainingservaring!
Anita Welten

TEAMCOACHbij Korein Kinderplein

Ik ben pas net teamcoach, dus helemaal nieuw en dan vooral in het leiderschap. Ik heb hier veel van geleerd wat ik in de praktijk zeker kan gebruiken. Prettig om te horen dat er zoveel herkenbare situaties zijn! Dankjewel Monique!
Vivian van de Kruis

TEAMCOACH bij Korein Kinderplein

Naast dat ik enorm genoten heb van de training, ben ik me bewuster geworden van mijn eigen houding. Welke opstelling neem ik aan in welke situatie. Deze ervaring neem ik mee in de praktijk.
Enneke Engelen

TEAMCOACH bij Korein Kinderplein

Een 2-daagse training Verbindend Leiderschap gevolgd bij Monique Wiggers. Een mooi inzicht gekregen in de verbinding met mezelf en handvatten gekregen om de verbinding met het team aan te gaan, op leuke en praktische manieren. Ik kijk nu al uit naar de vervolgtraining Verbinden en Veranderen.
Diana Bongaars-van den Borne

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Als je interesse hebt in Verbindend Leiderschap, met als onderdelen situationeel leiderschap, de roos van Leary, en tips/trics en praktijkvoorbeelden over de verbinding met jezelf, de organisatie en het team kan ik de training van Monique zeker aanbevelen. Monique is duidelijk en luister ook echt naar de vraag/wens/ontwikkeldoelen van de groep!
Elke Pijnenburg

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Een fijne, gestructureerde training met volop handvatten om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Monique bracht de verschillende technieken goed in beeld aan de hand van voorbeelden uit de groep. Inspirerend!
Marleen Vromans

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Monique kan boeiend lesgeven, zodat je je aandacht er makkelijk bij kan houden.
Mbarka Abazar

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Ik heb de training Verbindend Leiderschap bij Monique gevolgd en heb door middel van haar kennis en praktijkopdrachten veel inzichten gekregen waar ik mee verder kan.
Arlette van Rijsingen

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Monique geeft ruimte, heeft kennis van het werkveld en brengt onderwerpen rustig en weloverwogen.
Monique Cocu

GEBIEDSMANAGER bij Korein Kinderplein

Net een 2 daagse training gehad van Monique over Verbindend Leiderschap. Ik kan met nieuwe en frissen inzichten vooruit met mijn team.
Simone Schellekens

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Verbindend Leiderschap, een 2-daagse training, verzorgd Monique Wiggers. Mijn verwachtingen waren hoog; wat is dat, verbindend leiderschap en wat levert mij dat op? Twee intensieve dagen later verlaat ik ons Centrumplein met een rugzak vól nieuwe energie, ideeën en de opmerking tegen een collega: “waar gaan jou ogen van stralen? Ja, van medewerkers die vol passie hun werk doen, die gelukkig worden van blije kinderen die volop groeien en zich ontwikkelen, van een medewerker die fluitend op zijn werk arriveert en fluitend weer terug naar huis gaat”. Voordat ik begon aan deze training had ik niet de illusie dat dat mogelijk is. Dat ík er voor kan zorgen dat mijn medewerkers allemaal met dit gevoel naar hun werk gaan. Monique zorgt voor afwisseling in haar training door verschillende werkvormen in te zetten. Theorie is gemakkelijk te koppelen aan mijn eigen werkplekken. Vanuit verbinding met jezelf en de organisatie en vanuit de kracht van aandacht en compassie voor medewerkers is het mogelijk om veranderprocessen in te zetten, om te gaan met weerstand en draagvlak te creëren. Ik heb inzichten gekregen in mijn eigen leiderschapsstijlen en mijn voorkeuren maar ook handvatten gekregen om andere stijlen in te zetten. Monique weet een veilige omgeving te creëren, met veel ruimte voor eigen (casus)inbreng en zij biedt een afwisselend programma. Twee inspirerende dagen verder kan ik zeggen dat Monique mijn verwachtingen meer dan heeft waargemaakt.
Ineke Albers

GEBIEDSMANAGER bij Korein Kinderplein

Ik wil je bedanken voor de training “Verbindend Leiderschap”. Fijn dat je gebruik maakt van verschillende werkvormen, een afwisseling tussen actief bezig zijn (casus) en luisteren naar de theorie. Je bent een toegankelijk persoon en hebt een vriendelijke stem, geeft het gevoel echt te luisteren en te ondersteunen. Je weet tot de kern te komen bij mensen, heel knap! Succes en ik hoop tot ziens bij de vervolgtraining!
Erna Kreijveld

Dankzij deze training heb ik “eerst” inzicht gekregen in mezelf. Mijn eigen manier van leidinggeven en vervolgens in de verschillende leiderschapsstijlen. Ook zijn de tips en adviezen “op maat” enorm waardevol geweest voor mij! De training maakte mij ervan bewust om de manier waarop je leiding geeft aan te passen aan de situatie en de persoon.
Sefika Koca

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Ik heb Monique 2 dagen mogen meemaken. Ik voelde me erg prettig bij haar én de groep en voelde vrij snel een verbondenheid. Het voelde ook veilig. Het heeft mij meer duidelijkheid gegeven in het persoonlijk proces en teamprocessen. Het gaf mij een WOW-gevoel. Ik ga geïnspireerd naar huis. Ik wens het iedereen toe.
Nancy Hoens

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Ik heb 2 bijzonder fijne dagen gehad tijdens deze training (Verbindend Leiderschap). Heb veel inzichten gekregen en veel handvatten om me in de toekomst verder te kunnen ontwikkelen. Ik heb Monique ervaren als een goed luisteraar die waardevolle tips geeft. Vanaf het eerste moment was er een gevoel van betrokkenheid. Heb ervaren dat Monique een persoon is die zich heel goed in kan leven in geschetste situaties.
Anja Hulsman

Het was een inspirerende training waarbij veel gebruik is gemaakt van praktijkvoorbeelden. Monique was in staat om een goede sfeer te creëren in de groep waardoor iedereen zich op zijn gemak voelde en zichzelf durfde te zijn. Complimenten! Ik ben benieuwd naar de vervolgtraining.
Svetlana Trifkovic-Dzoja

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Een leerzame training gevolgd, waar theorie en praktische handvatten en voorbeelden elkaar logisch afwisselden. In principe basis van de input/ casus uit de groep! Monique is prettig in de omgang en maakt de training persoonlijk!
Anja Kusters

GEBIEDSMANAGER bij Korein Kinderplein

Een inspirerende dag over Verbindend Leiderschap gevolgd. Monique doet dit met veel passie en respect voor de ander. Ik heb inzichten gekregen over mijn stijl van leidinggeven en wat dat doet met de ander. Een lekkere lunch met een kleine groep. Hierdoor is er ruimte voor veiligheid naar elkaar toe.
Bianca van Leeuwen

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Super dat je persoonlijk de ervaring hebt , en kennis hebt over mijn eigen werk/branche. Hierdoor waren de praktijkvoorbeelden duidelijk en concreet. Je open houding en respectvolle benadering maken het makkelijk om mijzelf open te stellen. Dank hiervoor!
Silvia Morjaan

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Een mooie en interessante training om meer inzicht te krijgen in jezelf als bijv. Teamcoach. Je krijgt handvatten en beeldmateriaal (waaronder de reader) om ook zelf mee aan de slag te gaan. Er is veel interactie en je eigen situaties of voorbeelden worden gebruikt ter ondersteuning. Theorie wordt afgewisseld met praktijk en je voelt je snel vertrouwd bij Monique.
Ashley van den Heuvel

TEAMCOACH bij Korein Kinderplein

Een training waarbij verschillende facetten van leiding geven aan bod komen. Monique is ervaren in de Kinderopvang en weet veel over de inhoudelijke kant. Ze creëert de veiligheid om te bespreken waar je behoefte aan hebt en ik kreeg meteen ook tips hoe hiermee om te gaan op de werkvloer.

Astrid van de Sande

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Ik vond het leuk en inspirerend om de introductietraining Verbindend Leiderschap te doen. Je kunt er direct mee aan de slag binnen je team. Ook voor andere kinderopvangcentra die met dagelijkse veranderingen te maken hebben is het een erg zinvolle training.
Diana Bouwmans

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Ik heb de 2-daagse training “Verbindend Leiderschap” gevolgd. Aan de hand van theorie, het nadenken over leiderschap, en het uitwisselen van praktijkkennis/-ervaring met mede-cursisten, heb ik een beeld gekregen van mijn eigen rol als leidinggevende. Wat kan ik zelf bijdragen om anderen te motiveren en inspireren. Veel stof tot nadenken en vooral veel oefenen. Tijdens de training een casus voorgelegd, wat een mooie voorbereiding was voor een “moeilijk” gesprek. Dit verliep naar tevredenheid. Snel resultaat dus!
Marja Verhoeven

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Monique geeft een leuke interactieve training waarbij ze verschillende werkvormen gebruikt. Deze afwisseling maakt dat je veel bezig bent en actief aan de slag gaat met je mede cursisten. Dit geeft al snel een open en vertrouwelijke sfeer. Door steeds de link te leggen tussen de verschillende onderdelen en het naspelen van rolspelen maakt dat je het je echt eigen kunt maken. De succes ervaring en de feedback van Monique maakt dat je weer vol energie en zelfzeker de praktijk in gaat. Bedankt Monique het was erg leerzaam!!!!
Marinda Kuijpers

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Hallo Monique, Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de cursus. Je hebt ons op een persoonlijke manier meegenomen in de wereld van verbindend leiderschap. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk heb je ons laten ervaren dat je een verbindend leider kunt zijn zonder de boodschap, die gebracht moet worden, uit het oog te verliezen. De interactie en de ruimte die je nam voor ieders inbreng is als zeer positief ervaren door mij.
Kristel Osinga

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

De training Verbindend Leiderschap heb ik als zeer nuttig, leerzaam én plezierig ervaren. Veel herkenbare situaties met elkaar besproken, geoefend met gesprekken, theorie besproken en nog veel meer. Monique is in staat een gevoel van veiligheid en openheid te creëren, met respect voor ieders mening. Een echte aanrader.
Diana de Vries

GEBIEDSMANAGER bij Korein Kinderplein

De training, gegeven door Monique, heb ik als inspirerend ervaren. Door middel van oefeningen en praktijkvoorbeelden heb ik handvatten gekregen die ik kan toepassen in mijn dagelijkse werk. Het heeft me meer inzicht gegeven in de rol die ik, als leidinggevende, speel in het team. Er was ruim voldoende ruimte om te sparren en zeker ook om te lachen 😉
Alieke Verleg

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

De training “Verbindend Leiderschap” is zeker een aanrader! Je krijgt veel handreikingen waar je in de praktijk mee aan de slag kunt. Ook oefen je tijdens de training met cases uit de eigen praktijk. Ik heb door de training meer inzicht gekregen in mijn eigen handelen en wat voor effect dit heeft op een ander. Doordat er veel afwisseling is in het programma blijven dingen ook beter hangen. Ik ga enthousiast met mijn teams hiermee aan de slag!
Ingrid Ragas

GEBIEDSMANAGER bij Korein Kinderplein

Wat een fijne training was dit. Fijn dat we inbreng hadden in een stukje inhoud voor de cursus. Er werd gekeken naar onze wensen en behoeften. Ik heb inzichten gekregen in de manier waarop ik leiding geef en waar mijn kracht en valkuilen zitten. We hebben handvatten gekregen om met onze teams aan de slag te gaan. We lopen er vaak tegenaan dat bij veranderingen de teams of pedagogisch medewerkers moeilijk mee kunnen bewegen.De oefeningen zijn praktisch en door het te doen kun je er in de praktijk heel makkelijk mee aan de slag. Wat ik ook als prettig heb ervaren is het klankborden en ervaringen delen met collega’s. Verder een trainer die zelf rust uitstraalt, luistert en kijkt naar de wensen en behoefte van de groep. Dan kun je een training “op maat” maken!
Dianne Splinter

GEBIEDSMANAGER bij Korein Kinderplein

Wat blijft het toch leerzaam en wat komt er een energie vrij als je inhoudelijk en relationeel bezig kunt zijn met je functie en je werk. Hoe belangrijk is het om opgefrist te worden met betrekking tot kennis en vaardigheden.Vooral het DOEN, oefenen met voor iedereen herkenbare praktijksituaties is erg leerzaam. De sfeer was veilig en de groep was klein waardoor iedereen betrokken bleef en volop aan het woord kwam. Deze 2 daagse training werd met enthousiasme, kennis en de nodige praktijkervaring gegeven. Monique hield rekening met onze wensen en verwachtingen, waardoor de cursus ter plaatse werd aangepast om aan onze behoefte te voldoen. Kortom: een smakelijk inspirerende en energie gevende training! Die ik zeker aan beveel!
Astrid van Duijnhoven

TEAMLEIDER bij Korein Kinderplein

Zaterdag 14 november heb ik de training ‘Verbindend Leiderschap’ gevolgd bij Monique Wiggers- de Rooij. Het was een leuke leerzame dag met een kleine groep waardoor er meer op persoonlijke doelen kon worden ingegaan. Er werd veel besproken over de manieren van gesprekken voeren , hoe bouw je dit op en hoe ga je met reacties om . In een spelvorm leer en oefen je hoe je een gesprek kunt voeren met bepaalde tegenpolen of juist dezelfde polen. Leerzaam om te doen en leuk om samen te oefenen. Zo leer je ook weer van elkaar.   Ook werden we verwend met een uitgebreide lunch en koffie en thee tussendoor. Monique, bedankt het was weer super om te doen! Heel veel succes , ik zal je zeker bij anderen aanbevelen!
Natasja Smeets

EIGENARESSE van Kinderdagverblijf Ratjetoe

Zaterdag 14 november heb ik de training ‘Verbindend Leiderschap’ gevolgd bij Monique Wiggers- de Rooij. Na een tocht met hobbel (wegen die waren afgesloten) werd ik bij de voordeur al zeer hartelijk ontvangen. Dat maakte de reis al goed. Een goed begin! Na eerst een korte uitleg van de dag, spelregels en op een originele manier elkaar leren kennen, zijn we praktisch aan de slag gegaan met een aantal oefeningen. Je gaat terug naar de basis, kernwaarde en de dingen die voor jou écht belangrijk zijn. Dit was een eye-opener voor mij en ook inzicht in de groei die ik persoonlijk heb gemaakt! Je oefent gesprekken in de praktijk. En dat allemaal in en veilige en prettige omgeving. Monique wisselt theorie en praktisch bezig zijn goed af. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de kinderopvang en heeft voorbeelden die je in de praktijk tegenkomt. Buiten het lerende stuk denkt Monique ook in alle opzichten aan de innerlijke mens. Koffie en thee en een lekkere lunch. Ik kijk terug op een lerende en inspirerende dag. Ik ga zeker nog een training volgen bij Monique! Monique en mede cursiste, bedankt voor deze leuke en leerzame dag! Marjon van Baest Gebiedsmanager bij Korein Kinderplein.
Marjon van Baest

GEBIEDSMANAGER bij Korein Kinderplein

Ik ken Monique al sinds mijn tienertijd. Enkele maanden geleden heb ik voor het eerst een workshop bij haar gevolgd. Tijdens die workshop viel het mij op dat Monique in staat is om anderen te motiveren en inspireren. Het verbaasde mij dan ook niet dat ze gekozen heeft voor een eigen trainings- en coachingsbedrijf. Haar persoonlijkheid en de ervaring die Monique meebrengt als leidinggevende in de kinderopvang maken van haar een goede trainer/coach. less

November 1, 2015, Nicole was Monique’s client
Nicole Golsteijn-Cnoops

Beleidsondersteunend financieel medewerker bij CITAVERDE College

TEAMBUILDING:

De teambuilding heb ik als zeer positief ervaren voor zowel mijzelf maar ook voor het team. Monique heeft er een leuke en leerzame avond van gemaakt . Het team kreeg goede oefeningen en opdrachtjes om elkaars kernkwaliteiten te vormen en te ontdekken zonder dat het bezwaarlijk of moeilijk werd om iets naar elkaar toe uit te spreken. Medewerkers krijgen een goed beeld over hoe collega’s over haar denken en wat verbeterpunten kunnen zijn en wat al heel goed gaat. Monique legt goed uit en maakt het met humor niet te zwaar of te serieus. Medewerkers vonden het op deze manier erg prettig en leerzaam om te doen. Door dit te doen kunnen collega’s dingen beter bespreekbaar maken met elkaar en werken aan een positieve sfeer in het team. Elk team heeft zo nu en dan een reflectie nodig om van elkaar te zien en te horen hoe ze met elkaar omgaan en hoe ze met elkaar samenwerken. Mensen gaan daardoor bewuster nadenken over hun eigen functioneren en communicatie naar collega’s toe.
Natasja Smeets

EIGENARESSE Kinderdagverblijf Ratjetoe

Ik heb je teambuildingavond als erg prettig ervaren. Je gaf duidelijke uitleg en het was goed te verstaan voor iedereen. Ik heb er zeker veel van geleerd. De rust die je uitstraalt vond ik erg fijn. Ik zou je daarom ook bij andere aanbevelen. Ik wens je veel succes met je eigen bureau voor training en coaching en weet zeker dat je ver gaat komen.

Nancy van de Winkel

PEDAGOGISCH MEDEWERKER bij Kinderdagverblijf Ratjetoe

Als haar voormalig direct leidinggevende ben ik enthousiast over de kwaliteiten van Monique. Zoals ze zichzelf noemt: “een People manager, coachend als het kan, directief en zakelijk als het moet”, hierin ligt zeker haar kracht. Ze is toegewijd en voelt zich verantwoordelijk, een harde werker. Daarnaast is ze een fijne, betrokken collega. Jammer dat haar contract niet verlengd kon worden. January 2, 2015, Els managed Monique at Korein Kinderplein

Els Dierckx

CLUSTERMANAGER bij Korein Groep

Download gratis e-book 'Verbindend Leiderschap'

Wil je meer weten over Verbindend Leiderschap en hoe jij je medewerkers kunt meenemen vanuit verbinding naar betrokkenheid en eigenaarschap? Download dan nu mijn gratis e-book!

Ja, stuur mij het e-book!