De afgelopen 26 jaar heb ik heel wat veranderingen in de Kinderopvang meegemaakt. Zo heb ik de laatste 12 jaar, als leidinggevende, de ene verandering na de andere geïmplementeerd.

Ik ken de uitdagingen waar jij als leidinggevende voor staat… en ik weet ook hoe lekker het kan zijn om een steuntje in je rug te hebben, je ervaringen te kunnen uitwisselen en tips te ontvangen van iemand die voor dezelfde uitdagingen heeft gestaan. Dat gun ik jou ook!

Mijn enige doel met mijn blog is om JOU te helpen. Met dit blog wil ik graag een community realiseren waar we van gedachten wisselen, elkaar tips geven en elkaar helpen. Ik wil een bron van inspiratie voor je zijn en mijn kennis met je delen.

Ik wil jou helpen met het implementeren van veranderingen, het bereiken van je doelen, met het creëren van draagvlak bij je medewerkers, ouders en bijdragen aan een kwalitatief goede kinderopvang ondanks/dankzij alle veranderingen die er op je pad komen. Kortom, ik wil jou helpen om succesvol te zijn in je werk!

Maar om dat te bereiken heb ik je hulp nodig! En dus… vraag ik me af… waar kan ik jou mee helpen?

Waarover wil jij dat ik ga schrijven? Welke onderwerpen vind jij interessant? Waar wil jij de komende maanden meer over leren? Welke vragen of ideeën heb jij? Waar loop jij tegenaan? Wat denk jij dat je nodig hebt om je doelen te bereiken?

Ik ben ook nieuwsgierig op welke dag en welk tijdstip jij mijn blog wilt ontvangen.

Plaats de onderwerpen waar ik jou mee kan helpen in het reactieveld hieronder. Als dank voor je reactie ontvang je van mij een CADEAU!

Jouw reactie wordt beloond met een gratis T-Coaching ter waarde van € 95,00! Een coachingssessie van 1 uur waarbij je je eerste stappen zet om je doelen te realiseren!

Schroom niet om een onderwerp te noemen dat anderen ook al hebben genoemd, plaats het gewoon in je comment. Zo kan ik zien welke van de onderwerpen “hot” is.

Ik zie je reactie graag tegemoet!

Hartegroet,

Monique Wiggers-van Rooij

PS. Hebben je vrienden/collegae ook baat bij mijn blog? Deel het met hen!Facebook-20150802-115823